/ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Παρέχουμε πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του ξεχωριστού ιδιοκτήτη.
Η συνδυασμένη εμπειρία μας θα σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για να διασφαλιστεί οτι κάθε τι που αφορά τη βίλα σας θα είναι χωρίς προβλήματα.
Είτε την ενοικιάζετε είτε τη πουλάτε, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα, και παράλληλα θα σας υποστηρίξει να λάβετε τη καλύτερη απόδοση απο τη βίλα σας.

- ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΑΣ
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΑΣ

Θα συγκροτήσουμε μια συγκριτική ανάλυση αγοράς.
Σε συμφωνία μαζί σας για τη τιμή και τους όρους, θα ξεκινήσουμε τη διαφημιστική μας καμπάνια και θα σας εξασφαλίσουμε τους ενοικιαστές ή αγοραστές.
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας το τι και πως θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα απο τη βίλα σας.

- ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αναβαθμίζουμε το κείμενο περιγραφής, το μεταφράζουμε και δημιουργούμε επαγγελματικές φωτογραφίες της βίλας σας.
Δημιουργούμε state of the art 'εντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό και προσδιορίζουμε τη ''ταυτότητα'' της βίλας σας.
Με 'αμεση διανομή σε πολλαπλά κανάλια και ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και μια βελτιστοποιημένη λίστα με υψηλή βαθμολογία που προσελκύει την προσοχή των ταξιδιωτών.
Συμμετοχή σε εκθέσεις για ενοικιάσεις και πωλήσεις.
Αυτη είναι η μυστική συνταγή για περισσότερα έσοδα απο ενοικιάσεις και για τη καλύτερη τιμή πώλησης αν θελήσετε να τη πουλήσετε.

- Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών πρακτόρων, κτηματομεσιτών, δικηγόρων, λογιστών και μηχανικών θα σας προσφέρει μια πλήρη υπηρεσία διαχείρισης από το Α έως το Ω.
Χρησιμοποιούμε τεχνολογικές εφαρμογές και συστήματα προώθησης, λίστες ελέγχου και διαδικασίες για να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί και με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τον ανταγωνισμό μας.

Η ομάδα των ειδικών μας προσπαθεί πάντα να υπερέχει σε όλες τις πτυχές της δουλειάς τους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης σε όλους τους ιδιοκτήτες των συνεργαζομένων βιλών.
Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών μας στον κλάδο, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολύτιμες δεξιότητες, μεθόδους και μεγάλη εμπειρία, γεγονός που μας καθιστά για εσάς ένα από τους καλύτερους διαχειριστές προώθησης της βίλας σας.
Η δημιουργία της πιστοποίησης Quality Brand έρχεται να προσθέσει στη βίλα σας την υπεραξία και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό της.
Μοναδικός μας στόχος είναι να σας διατηρούμε πάντα ευχαριστημένους και ικανοποιημένους.

/ ΤΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ;
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΑΣ!

Σε αυτες τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε η ανάγκη προώθησης της βίλας είναι πιο σημαντική από ποτέ.
Οι διαφημιστικές καμπάνιες μας θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να διαφημίσετε τη βίλα σας σε ένα μεγάλο διαφημιστικό δίκτυο δωρεάν, αλλά και κυρίως σωστά!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΑΣ!

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και εμπειρία ζωής στρατηγικών μάρκετινγκ και βέλτιστων πρακτικών για τη μεγιστοποίηση της πελατείας σας και την αύξηση της αφοσίωσης των επισκεπτών.
Συμμετέχοντας στις προσφορές μας, χωρίς κόστος για εσάς, η βίλα σας θα εμφανίζεται σε κορυφαίες πύλες ιδιοκτησίας, δίνοντάς σας πρόσβαση σε χιλιάδες ενοικιαστές ή αγοραστές που αναζητούν τη βίλα διακοπών τους αυτο το καλοκαίρι.
Η ομάδα ειδικών μας θα χειριστεί όλες τις έρευνες για τη βίλα σας και θα προετοιμάσει όλες τις εργασίες διαχειριστή για εσάς!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ BRAND ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΣΤΗ ΠΩΛΗΣΗ

Αυτό το καλοκαίρι λόγω των ειδικών συνθηκών έχουμε επιπλέον διαφήμιση με προσφορές μειωμένων τιμών, προσφορών και πακέτων διακοπών.
Για να συμμετέχετε στις Προσφορές για αυτό το καλοκαίρι συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και κάντε τη Βίλα σας, χωρίς έξοδα για εσάς, μέρος της διαφημιστικής μας καμπάνιας και των πακέτων διακοπών.

/ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ;
ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

Με ένα αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό, διακριτικότητα και αξιοπιστία, η ομάδα των ειδικών μας θα σας προσφέρει το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών, φροντίζοντας κάθε πτυχή της πώλησης της βίλας σας.
Η εμπειρία μας στην οικονομική, νομική, φορολογική και πολεοδομική διαχείριση θα φροντίσει τα πάντα για εσάς κατά τη διάρκεια της πώλησης της βίλας σας.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΑΣ
 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
 ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
 ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ

Η αξία της βίλας σας επηρεάζεται από μια ποικιλία συνθηκών αγοράς - όπως η τιμή πώλησης συγκρίσιμων βιλών, τα επιτόκια, η γενική οικονομική κατάσταση, οι κατασχέσεις και η εποχή του χρόνου.
Οι ειδικοί μας θα κάνουν μια συγκεκριμένη και πλήρη εκτίμηση αξιοποιώντας στο καλύτερο τη βίλα σας.
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην πώληση της βίλας σας στη καλύτερη τιμή.

/ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ

Υπάρχουν πάρα πολλές βίλες με υπέροχα σχέδια, με τεχνολογίες αιχμής και με όλες τις προνομιακές ανέσεις, που όμως έχουν αποτύχει στο προσωπικό, τις υπηρεσίες, τη συντήρηση ή κάποιο συνδυασμό αυτών των παραγόντων.
Για να παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία επισκέπτη, και να πιστοποιηθεί ως Quality Brand Villa δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε ένα από αυτά τα στοιχεία.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Πολυτελής διαβίωση και εξαιρετικός σχεδιασμός με όλες τις απαραίτητες παροχές και εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας για να προσδιορισθεί η τέλεια βίλα διακοπών.
Ενα εξαιρετικό επίπεδο διαμονής εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.
Η βίλα πρέπει να βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν ό, τι καλύτερο έχει η περιοχή.
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για εξετάσουμε μαζί τις προϋποθέσεις των κριτηρίων και να πιστοποιήσετε τη βίλα σας Δωρεάν.

ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 Οικονομική & Ποιοτική Υπεραξία
 Εμπιστοσύνη απο τον πελάτη
 Ξεκάθαρη Διαφοροποίηση απο τον Ανταγωνισμό
 Συγκεκριμένες Διαδικασίες που θα σας βοηθήσουν τα μέγιστα στη λειτουργία της
 Προβολή και Ταυτότητα ποιότητας
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ:
 Επαγγελματικές υπηρεσίες προώθησης και διαχείρισης
 Ευκολία και ταχύτητα
 Περισσότερη παρουσίαση της βίλας
 Αύξηση των εσόδων σας
 Στρατηγικό μάρκετινγκ και αύξηση των κρατήσεων.
 Καλύτερη τιμή πώλησης αν αποφασίσετε να τη πουλήσετε αφου εγγυόμαστε για την απόδοσή της.

/ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Quality Brand Villas

  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ #1 ΕΤΑΙΡΕΙΑ MARKETING ΒΙΛΛΩΝ

  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

  contact@qbvillas.com

  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ

  +30 210 89 86 000